Een oefening waar ik de oplossing niet van kan vinden Wat is de oplossing van √(sinx-2)2 ? Hoe los je dit op? gilles 3de graad ASO - zaterdag 9 december 2017 Antwoord Bedoel je $\sqrt{(\sin x -2)^2}$?Dat wordt $2-\sin x$ want $\sin x -2$ is negatief. kphart zaterdag 9 december 2017 ©2001-2024 WisFaq
Wat is de oplossing van √(sinx-2)2 ? Hoe los je dit op? gilles 3de graad ASO - zaterdag 9 december 2017
gilles 3de graad ASO - zaterdag 9 december 2017
Bedoel je $\sqrt{(\sin x -2)^2}$?Dat wordt $2-\sin x$ want $\sin x -2$ is negatief. kphart zaterdag 9 december 2017
kphart zaterdag 9 december 2017