Noemen ze dat een arctangens? Hoe ziet de grafiek van $\eqalign{\frac{\cos\alpha}{\sin\alpha}}$ er uit? Een omgekeerde tangens. Noemen ze dat een arctangens?Groeten floria Student hbo - donderdag 23 maart 2017 Antwoord Nee, dat is de cotangens.Op de Engelse wikipediapagina van goniofuncties staat de grafiek getekend. Zie Wikipedia: Trigonometric functions. kphart donderdag 23 maart 2017 ©2001-2024 WisFaq
Hoe ziet de grafiek van $\eqalign{\frac{\cos\alpha}{\sin\alpha}}$ er uit? Een omgekeerde tangens. Noemen ze dat een arctangens?Groeten floria Student hbo - donderdag 23 maart 2017
floria Student hbo - donderdag 23 maart 2017
Nee, dat is de cotangens.Op de Engelse wikipediapagina van goniofuncties staat de grafiek getekend. Zie Wikipedia: Trigonometric functions. kphart donderdag 23 maart 2017
Zie Wikipedia: Trigonometric functions.
kphart donderdag 23 maart 2017