Wortel Wat is de wortel van 10000000005 en hoe je het heb uitgerekend? tessa Iets anders - vrijdag 2 december 2016 Antwoord Je kunt de wortel zo benaderen:$\sqrt {{\text{10}}{\text{.000}}{\text{.000}}{\text{.005}}} \approx \sqrt {{\text{10}}{\text{.000}}{\text{.000}}{\text{.000}}} = \sqrt {1 \times 10^{10} } = 1 \times 10^{5}= 100.000$Bedoel je dat? Lees je ook de spelregels nog even? vrijdag 2 december 2016 ©2001-2024 WisFaq
Wat is de wortel van 10000000005 en hoe je het heb uitgerekend? tessa Iets anders - vrijdag 2 december 2016
tessa Iets anders - vrijdag 2 december 2016
Je kunt de wortel zo benaderen:$\sqrt {{\text{10}}{\text{.000}}{\text{.000}}{\text{.005}}} \approx \sqrt {{\text{10}}{\text{.000}}{\text{.000}}{\text{.000}}} = \sqrt {1 \times 10^{10} } = 1 \times 10^{5}= 100.000$Bedoel je dat? Lees je ook de spelregels nog even? vrijdag 2 december 2016
vrijdag 2 december 2016