Re: Vierkantsvergelijkingen Dit is een reactie op vraag 60187 Hoe bent u juist op 22 gekomen bij het tweede vraag? Dara S Overige TSO-BSO - dinsdag 9 februari 2016 Antwoord Je kunt de vergelijking $n^2-(\frac{1}{2}n+1)^2=340$ oplossen! Probeer maar. n=22 is een oplossing. donderdag 11 februari 2016 ©2001-2024 WisFaq
Hoe bent u juist op 22 gekomen bij het tweede vraag? Dara S Overige TSO-BSO - dinsdag 9 februari 2016
Dara S Overige TSO-BSO - dinsdag 9 februari 2016
Je kunt de vergelijking $n^2-(\frac{1}{2}n+1)^2=340$ oplossen! Probeer maar. n=22 is een oplossing. donderdag 11 februari 2016
donderdag 11 februari 2016