Re: Wiskundig bepalen van de snelheid Dit is een reactie op vraag 4393 Maar hoe kom je aan die 80000? Bram 2de graad ASO - woensdag 11 november 2015 Antwoord Na 800/Ta = 600/(Ta-100) kan je kruislings vermenigvuldigen:800(Ta-100)=600Ta800Ta-80000=600Ta200Ta=80000Ta=400Dat moet het zijn... woensdag 11 november 2015 ©2001-2024 WisFaq
Maar hoe kom je aan die 80000? Bram 2de graad ASO - woensdag 11 november 2015
Bram 2de graad ASO - woensdag 11 november 2015
Na 800/Ta = 600/(Ta-100) kan je kruislings vermenigvuldigen:800(Ta-100)=600Ta800Ta-80000=600Ta200Ta=80000Ta=400Dat moet het zijn... woensdag 11 november 2015
woensdag 11 november 2015