Re: Re: Bewijs matrix A An Dit is een reactie op vraag 76480 besteIk snap niet hoe het bewijs verder moet...Wordt het dan Ak+1 = Ak x A x A ?M.v.g. Rachel 3de graad ASO - donderdag 8 oktober 2015 Antwoord Ik dacht eerder aan $A^{k+1}=A^k\cdot A=A\cdot A$ kphart vrijdag 9 oktober 2015 ©2001-2024 WisFaq
besteIk snap niet hoe het bewijs verder moet...Wordt het dan Ak+1 = Ak x A x A ?M.v.g. Rachel 3de graad ASO - donderdag 8 oktober 2015
Rachel 3de graad ASO - donderdag 8 oktober 2015
Ik dacht eerder aan $A^{k+1}=A^k\cdot A=A\cdot A$ kphart vrijdag 9 oktober 2015
kphart vrijdag 9 oktober 2015