Richtingscoefficient berekenen BesteIk heb een oefening gekregen namelijk: het richtingscoefficient van de grafiek van de eerstegraadsfunctie f berekenen waarvoor geldt: f(2)=1 en f(6)=5Ik snap dit niet kan u me helpen?Mvg Katrie Overige TSO-BSO - woensdag 16 september 2015 Antwoord Theorie en voorbeelden staan op een lijn door twee gegeven punten. In dit geval:$\eqalign{a = \frac{{\Delta y}}{{\Delta x}} = \frac{{f(6) - f(2)}}{{6 - 2}} = \frac{{5 - 1}}{4} = 1}$Helpt dat? woensdag 16 september 2015 ©2001-2024 WisFaq
BesteIk heb een oefening gekregen namelijk: het richtingscoefficient van de grafiek van de eerstegraadsfunctie f berekenen waarvoor geldt: f(2)=1 en f(6)=5Ik snap dit niet kan u me helpen?Mvg Katrie Overige TSO-BSO - woensdag 16 september 2015
Katrie Overige TSO-BSO - woensdag 16 september 2015
Theorie en voorbeelden staan op een lijn door twee gegeven punten. In dit geval:$\eqalign{a = \frac{{\Delta y}}{{\Delta x}} = \frac{{f(6) - f(2)}}{{6 - 2}} = \frac{{5 - 1}}{4} = 1}$Helpt dat? woensdag 16 september 2015
woensdag 16 september 2015