Formule omschrijven De formule C1 = C0 / ((Vr+Vs)/Vs) moet worden omgeschreven waarbij C1= n · of / of + of - iets is n = aantal keerVerder weten we nog dat C0 = 0.016·Vr is Koen K Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 26 november 2014 Antwoord Het beste wat ik er van kan maken is dit C_1=0.016\frac{V_r\cdot V_s}{V_r+V_s} Is dit de bedoeling? kphart woensdag 26 november 2014 ©2001-2025 WisFaq
De formule C1 = C0 / ((Vr+Vs)/Vs) moet worden omgeschreven waarbij C1= n · of / of + of - iets is n = aantal keerVerder weten we nog dat C0 = 0.016·Vr is Koen K Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 26 november 2014
Koen K Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 26 november 2014
Het beste wat ik er van kan maken is dit C_1=0.016\frac{V_r\cdot V_s}{V_r+V_s} Is dit de bedoeling? kphart woensdag 26 november 2014
kphart woensdag 26 november 2014