Herschrijven van integraal Hoe gaat het herschrijven van de integraal sin(nx)·cos(mx) om deze te splitsen tbv de primitieve?Bij voorbaat dank Yoep Ouder - zaterdag 21 juni 2014 Antwoord $\sin (mx)\cos (nx) = \frac{1}{2}\left( {\sin ((m + n)x) + \sin ((m - n)x)} \right)$ zaterdag 21 juni 2014 ©2001-2025 WisFaq
Hoe gaat het herschrijven van de integraal sin(nx)·cos(mx) om deze te splitsen tbv de primitieve?Bij voorbaat dank Yoep Ouder - zaterdag 21 juni 2014
Yoep Ouder - zaterdag 21 juni 2014
$\sin (mx)\cos (nx) = \frac{1}{2}\left( {\sin ((m + n)x) + \sin ((m - n)x)} \right)$ zaterdag 21 juni 2014
zaterdag 21 juni 2014