Loading jsMath...
\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Re: Bacteriën en rekenen met groeifactoren

 Dit is een reactie op vraag 29386 
vraag a begrijp ik
vraag b: 1,2937= 6,042, dus de toename=...? 42 %?
Vraag c doe ik het volgende: Klopt dat?

In(1000)-In(250)/ In(1,293)= 5,395

dank voor je antwoord alvast

Alexan
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 15 mei 2014

Antwoord

a. Mooi:-)
b. De groeifactor is 6,04, dus de procentuele toename is 604%.
c. Dat klopt!


vrijdag 16 mei 2014

©2001-2025 WisFaq