Re: Luchtbalon Dit is een reactie op vraag 72178 $\frac{4}{3}$x$\pi$x163 = 17157,2846817157,28468 : 400 = 42,89 afgerondIs goed? joey Leerling mbo - woensdag 29 januari 2014 Antwoord Dus, zeg maar, 43... is goed. woensdag 29 januari 2014 ©2001-2024 WisFaq
$\frac{4}{3}$x$\pi$x163 = 17157,2846817157,28468 : 400 = 42,89 afgerondIs goed? joey Leerling mbo - woensdag 29 januari 2014
joey Leerling mbo - woensdag 29 januari 2014
Dus, zeg maar, 43... is goed. woensdag 29 januari 2014
woensdag 29 januari 2014