Sinusfunctie oplossen met eenheidscirkel hoe los ik sinus(0.5x+0.5)=1 op lauren Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 januari 2014 Antwoord sin(A)=1 dan is: A=1/2$\pi$ + k×2$\pi$ radialen. Vervang A door 0.5x+0.5 en je kunt x oplossen. dinsdag 21 januari 2014 ©2001-2024 WisFaq
hoe los ik sinus(0.5x+0.5)=1 op lauren Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 januari 2014
lauren Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 januari 2014
sin(A)=1 dan is: A=1/2$\pi$ + k×2$\pi$ radialen. Vervang A door 0.5x+0.5 en je kunt x oplossen. dinsdag 21 januari 2014
dinsdag 21 januari 2014