Re: Hoeveel minuten moet Peter lopen? Dit is een reactie op vraag 72080 18 : 3 = 6 km = 20 min joey Leerling mbo - dinsdag 21 januari 2014 Antwoord We gaan toch niet breien hoop ik?Die 6 km klopt... Dus nog 2 km te gaan met 12 km/uur en dat is hoeveel minuten? dinsdag 21 januari 2014 Re: Re: Hoeveel minuten moet Peter lopen? ©2001-2025 WisFaq
18 : 3 = 6 km = 20 min joey Leerling mbo - dinsdag 21 januari 2014
joey Leerling mbo - dinsdag 21 januari 2014
We gaan toch niet breien hoop ik?Die 6 km klopt... Dus nog 2 km te gaan met 12 km/uur en dat is hoeveel minuten? dinsdag 21 januari 2014
dinsdag 21 januari 2014