Haakjes wegwerken 3(x-10)2 = ? ilias Student hbo - woensdag 8 januari 2014 Antwoord Je vraag is helemaal niet duidelijk! Wat is precies de bedoeling? Haakjes wegwerken?3(x-10)2=3(x2-20x+100)=3x2-60x+300Zoiets? woensdag 8 januari 2014 ©2001-2024 WisFaq
3(x-10)2 = ? ilias Student hbo - woensdag 8 januari 2014
ilias Student hbo - woensdag 8 januari 2014
Je vraag is helemaal niet duidelijk! Wat is precies de bedoeling? Haakjes wegwerken?3(x-10)2=3(x2-20x+100)=3x2-60x+300Zoiets? woensdag 8 januari 2014
woensdag 8 januari 2014