Verdubbelingsregel tangens Beste Wisfaq,Hoe te gaan van 2sin(x)cos(x)/(cos2(x)-sin2(x)) naar2tan(x)/(1-tan2(x))?Dank alvast!Vr.gr. amcbar Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 23 november 2013 Antwoord Zie Wikipedia: lijst van goniometrische gelijkheden:2sin(x)cos(x) = sin(2x)cos2(x)-sin2(x) = cos(2x)sin(2x)/cos(2x) = tan(2x)tan(2x) = 2tan(x)/(1-tan2(x) zaterdag 23 november 2013 ©2001-2024 WisFaq
Beste Wisfaq,Hoe te gaan van 2sin(x)cos(x)/(cos2(x)-sin2(x)) naar2tan(x)/(1-tan2(x))?Dank alvast!Vr.gr. amcbar Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 23 november 2013
amcbar Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 23 november 2013
Zie Wikipedia: lijst van goniometrische gelijkheden:2sin(x)cos(x) = sin(2x)cos2(x)-sin2(x) = cos(2x)sin(2x)/cos(2x) = tan(2x)tan(2x) = 2tan(x)/(1-tan2(x) zaterdag 23 november 2013
zaterdag 23 november 2013