Nulpunten cyclometrische functie Hallo! Ik zit met een Klein probleempje... wat zijn de nulpunten van f(x)=3Bgsin(2x+1)? Alvast bedankt ! Morrie 3de graad ASO - zondag 10 november 2013 Antwoord 3Bgsin(2x+1)=0 dus Bgsin(2x+1)=0 Kies nu u=2x+1, zodat je krijgt: Bgsin(u)=0 Dus u=0 Dan terug naar x: 2x+1=0 dus.. zondag 10 november 2013 Re: Nulpunten cyclometrische functie ©2001-2024 WisFaq
Hallo! Ik zit met een Klein probleempje... wat zijn de nulpunten van f(x)=3Bgsin(2x+1)? Alvast bedankt ! Morrie 3de graad ASO - zondag 10 november 2013
Morrie 3de graad ASO - zondag 10 november 2013
3Bgsin(2x+1)=0 dus Bgsin(2x+1)=0 Kies nu u=2x+1, zodat je krijgt: Bgsin(u)=0 Dus u=0 Dan terug naar x: 2x+1=0 dus.. zondag 10 november 2013
zondag 10 november 2013