\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Re: Modulo bij sinus kwadraat

 Dit is een reactie op vraag 71277 
Hallo,

Ik ben er al zelf achtergekomen. De 1/2 had 1.5 moeten zijn.

sin2(x) vervang je door 1-cos2(x)
dan krijg je:
1-cos2(x)+ 2cos2(x) = 1.5
cos2(x) = 1/2
cos(x) = √2/2 = 0.5√2 of cos(x) = -0.5√2

Eline
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 november 2013

Antwoord

Dat klopt, maar dan heb je nog geen oplossing(en) voor x. Lukt het om x op te lossen?


maandag 4 november 2013

©2001-2024 WisFaq