Los exact op: f(x) is kleiner of gelijk 4 De formule is f(x)=2-5:(2x-6) Dus f(x)= 2-5:(2x-6)=4 Wat dan? Maurit Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 oktober 2013 Antwoord 2 - 5/(2x-6) = 4 -5/(2x-6) = 2 -5 = 2×(2x-6) Maak je het zelf af? donderdag 17 oktober 2013 ©2001-2025 WisFaq
De formule is f(x)=2-5:(2x-6) Dus f(x)= 2-5:(2x-6)=4 Wat dan? Maurit Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 oktober 2013
Maurit Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 oktober 2013
2 - 5/(2x-6) = 4 -5/(2x-6) = 2 -5 = 2×(2x-6) Maak je het zelf af? donderdag 17 oktober 2013
donderdag 17 oktober 2013