Polaire vorm Hoe berekent men de polaire vorm van $\sqrt{i}$?Alvast bedankt alme Student universiteit België - vrijdag 4 oktober 2013 Antwoord Het argument is $\frac{\pi}{4}$ en de modulus blijft gewoon 1. Dus....? MBL vrijdag 4 oktober 2013 Re: Polaire vorm ©2001-2024 WisFaq
Hoe berekent men de polaire vorm van $\sqrt{i}$?Alvast bedankt alme Student universiteit België - vrijdag 4 oktober 2013
alme Student universiteit België - vrijdag 4 oktober 2013
Het argument is $\frac{\pi}{4}$ en de modulus blijft gewoon 1. Dus....? MBL vrijdag 4 oktober 2013
MBL vrijdag 4 oktober 2013