Logaritmische functie f(x)= 2log(x-3)+1 ik weet dat je deze kan afleiden, Als f(x)=a^log(x) dan f'(x)=1/x*ln(a) wordt dit dan f'(x)= 1/(x-3) +1*ln(2)? Ik hoop dat u mij kunt helpen met het omzetten van de functie. Yvette Iets anders - vrijdag 17 mei 2013 Antwoord Het wordt 1/{(x-3).ln(2)} en de losse 1 sneuvelt. MBL vrijdag 17 mei 2013 Re: Logaritmische functie ©2001-2025 WisFaq
f(x)= 2log(x-3)+1 ik weet dat je deze kan afleiden, Als f(x)=a^log(x) dan f'(x)=1/x*ln(a) wordt dit dan f'(x)= 1/(x-3) +1*ln(2)? Ik hoop dat u mij kunt helpen met het omzetten van de functie. Yvette Iets anders - vrijdag 17 mei 2013
Yvette Iets anders - vrijdag 17 mei 2013
Het wordt 1/{(x-3).ln(2)} en de losse 1 sneuvelt. MBL vrijdag 17 mei 2013
MBL vrijdag 17 mei 2013