Afgeleide bepalen f(x)=$e^{2\sqrt{x}}$ik kom tot:f(x)=$\frac{e^{2\sqrt{x}}}{\sqrt{x}}$hoe moet ik verder? jan Leerling mbo - donderdag 28 februari 2013 Antwoord helemaal goed... klaar dus! Zie online differentiëren donderdag 28 februari 2013 Re: Afgeleide bepalen ©2001-2025 WisFaq
f(x)=$e^{2\sqrt{x}}$ik kom tot:f(x)=$\frac{e^{2\sqrt{x}}}{\sqrt{x}}$hoe moet ik verder? jan Leerling mbo - donderdag 28 februari 2013
jan Leerling mbo - donderdag 28 februari 2013
helemaal goed... klaar dus! Zie online differentiëren donderdag 28 februari 2013
Zie online differentiëren
donderdag 28 februari 2013