Loading jsMath...
\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Hoe los ik deze vergelijking op?

Hallo!
Ik moet de volgende vergelijking oplossen, maar ik weet niet hoe ik dat moet doen:

\large\frac{\pi }{{40}}\left( {2x + 3x^2 - 2x^3 } \right) = \frac{{9\pi }}{{160}}

Ik heb van alles geprobeerd, maar ik kwam steeds niet op het goede antwoord (de antwoorden heb ik wel, maar niet de uitwerkingen)
Alvast heel erg bedankt!
Groetjes

Hannek
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 februari 2013

Antwoord

Ik denk dat het bedoeling is om dat met je GR te doen. Zou dat lukken?


maandag 4 februari 2013

©2001-2025 WisFaq