Domein en bereik Wat is het domein en bereik van f(x)=(1/2·x) Ik denk dat het domein en bereik zijn: Df=[0, Bf=R+ en 0 Klopt dit? Marink Leerling mbo - vrijdag 24 januari 2003 Antwoord Dat klopt! vrijdag 24 januari 2003 ©2001-2024 WisFaq
Wat is het domein en bereik van f(x)=(1/2·x) Ik denk dat het domein en bereik zijn: Df=[0, Bf=R+ en 0 Klopt dit? Marink Leerling mbo - vrijdag 24 januari 2003
Marink Leerling mbo - vrijdag 24 januari 2003
Dat klopt! vrijdag 24 januari 2003
vrijdag 24 januari 2003