Re: Loodrechte stand Dit is een reactie op vraag 68599 Waarom is p = -1 ? Bert Ouder - woensdag 12 december 2012 Antwoord De rc heeft als noemer p + 1. Omdat noemers niet gelijk mogen zijn aan nul, moet je apart kijken maar p = -1 MBL woensdag 12 december 2012 Re: Re: Loodrechte stand ©2001-2024 WisFaq
Waarom is p = -1 ? Bert Ouder - woensdag 12 december 2012
Bert Ouder - woensdag 12 december 2012
De rc heeft als noemer p + 1. Omdat noemers niet gelijk mogen zijn aan nul, moet je apart kijken maar p = -1 MBL woensdag 12 december 2012
MBL woensdag 12 december 2012