Logaritme Ik kan het volgende niet oplossen:-1 + 4log(x-2) = 0kunt u het stap voor stap uitleggen a.u.b Bas Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 augustus 2012 Antwoord Als je met 4log(x-2) bedoelt 4·log(x-2) dan gaat dat zo:-1 + 4log(x-2) = 04log(x-2) = 1log(x-2) = $\frac{1}{4}$x-2=$\sqrt[4]{{10}}$x=2+$\sqrt[4]{{10}}$Dat is niet anders dan 'normaal'.Zie ook 2. Van logaritmen naar machten zondag 26 augustus 2012 ©2001-2024 WisFaq
Ik kan het volgende niet oplossen:-1 + 4log(x-2) = 0kunt u het stap voor stap uitleggen a.u.b Bas Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 augustus 2012
Bas Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 augustus 2012
Als je met 4log(x-2) bedoelt 4·log(x-2) dan gaat dat zo:-1 + 4log(x-2) = 04log(x-2) = 1log(x-2) = $\frac{1}{4}$x-2=$\sqrt[4]{{10}}$x=2+$\sqrt[4]{{10}}$Dat is niet anders dan 'normaal'.Zie ook 2. Van logaritmen naar machten zondag 26 augustus 2012
zondag 26 augustus 2012