Oplossen van vergelijking (x+4)2=100 Ik heb al verscheidene dingen geprobeerd...Als: x+4=10 -10 x+4-10=0 -1 10 -5 2 etc...Maar kom er nog steeds niet uit! Ik hoop dat jullie me kunnen helpen! Ronja Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 7 maart 2012 Antwoord Op 2. Tweedegraadsvergelijkingen oplossen kan je voorbeelden vinden in toenemende moeilijkheid.(x+4)2=100x+4=-10 of x+4=10x=-14 of x=6Meer moet het niet zijn.Zie ook Het oplossen van vergelijkingen en stelsels voor nog meer voorbeelden en oefeningen. woensdag 7 maart 2012 ©2001-2024 WisFaq
(x+4)2=100 Ik heb al verscheidene dingen geprobeerd...Als: x+4=10 -10 x+4-10=0 -1 10 -5 2 etc...Maar kom er nog steeds niet uit! Ik hoop dat jullie me kunnen helpen! Ronja Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 7 maart 2012
Als: x+4=10 -10 x+4-10=0 -1 10 -5 2 etc...
Ronja Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 7 maart 2012
Op 2. Tweedegraadsvergelijkingen oplossen kan je voorbeelden vinden in toenemende moeilijkheid.(x+4)2=100x+4=-10 of x+4=10x=-14 of x=6Meer moet het niet zijn.Zie ook Het oplossen van vergelijkingen en stelsels voor nog meer voorbeelden en oefeningen. woensdag 7 maart 2012
woensdag 7 maart 2012