Re: Re: Re: Re: Cyclometrische vergelijkingen Dit is een reactie op vraag 66087 dan krijg ik Bgsin(x) - 2bgsin(x) = 0sin(bgsin x).2cos(bgsin x) - 2cos(bgsin x).sin(bgsinx) = 0x.2(V1-x2) - 2(V1-x2).x = 0 Mustaf Student universiteit België - woensdag 2 november 2011 Antwoord Nee dat krijg ik niet.Ik krijg Bgsin(x)+pi-2·Bgsin(x)=pi/2.Noem nu Bgsin(x) even u.Dan staat er:u+pi-2u=pi/2.Los op naar u.Stel dan Bgsin(x) gelijk aan u en klaar is klara (bijna dan). woensdag 2 november 2011 Re: Re: Re: Re: Re: Cyclometrische vergelijkingen ©2001-2025 WisFaq
dan krijg ik Bgsin(x) - 2bgsin(x) = 0sin(bgsin x).2cos(bgsin x) - 2cos(bgsin x).sin(bgsinx) = 0x.2(V1-x2) - 2(V1-x2).x = 0 Mustaf Student universiteit België - woensdag 2 november 2011
Mustaf Student universiteit België - woensdag 2 november 2011
Nee dat krijg ik niet.Ik krijg Bgsin(x)+pi-2·Bgsin(x)=pi/2.Noem nu Bgsin(x) even u.Dan staat er:u+pi-2u=pi/2.Los op naar u.Stel dan Bgsin(x) gelijk aan u en klaar is klara (bijna dan). woensdag 2 november 2011
woensdag 2 november 2011