Inverse functies Hoe maak je stapsgewijs de inverse functie van f(x) = ln (x+4)?Ik kom niet verder dan dit;1) y = ln (x+4)2) x = ln (y+4) Mathij Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 oktober 2011 Antwoord Wat dacht je van?x = ln (y+4)y + 4 = exy = ex - 4Helpt dat? zondag 2 oktober 2011 Re: Inverse Functies ©2001-2025 WisFaq
Hoe maak je stapsgewijs de inverse functie van f(x) = ln (x+4)?Ik kom niet verder dan dit;1) y = ln (x+4)2) x = ln (y+4) Mathij Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 oktober 2011
Mathij Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 oktober 2011
Wat dacht je van?x = ln (y+4)y + 4 = exy = ex - 4Helpt dat? zondag 2 oktober 2011
zondag 2 oktober 2011