Re: Somreeks Dit is een reactie op vraag 64893 x=1.05 s=12 n=1/12 Ik wil graag weten wat de formule meetkundige reeks is van x^n + x^(2·n)+x^(3·n)+...+x^(s·n) herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 2 mei 2011 Antwoord (x(s+1)n-xn)/(xn-1) De uitleg is je al eerder gegeven. MBL dinsdag 10 mei 2011 ©2001-2024 WisFaq
x=1.05 s=12 n=1/12 Ik wil graag weten wat de formule meetkundige reeks is van x^n + x^(2·n)+x^(3·n)+...+x^(s·n) herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 2 mei 2011
herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 2 mei 2011
(x(s+1)n-xn)/(xn-1) De uitleg is je al eerder gegeven. MBL dinsdag 10 mei 2011
MBL dinsdag 10 mei 2011