\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Re: Fysica: kracht

 Dit is een reactie op vraag 51293 
een andere manier is:
Ek = W
1/2 mv2 = F x s
1/2 . 0,05 . (15)2 = F . 1,5
5,625 = F . 1,5
F = 5,625/1,5
F = 3,75 $\Rightarrow$ 3,8 N

hilian
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 24 maart 2011

Antwoord

Yep, Vaak zijn er bij dit soort opgaven twee mogelijke oplossingen. Ik weet niet waarom ik de voorkeur heb voor de eerste methode. Maar zo kan uiteraard ook.
Bedankt voor de aanvulling


donderdag 14 april 2011

©2001-2024 WisFaq