Re: Logaritme oplossen Dit is een reactie op vraag 64262 Top bedankt voor je hulp....zo lijkt het heel makkelijkIk zit er nog met eentje:4·3logX=3log4+2·3logX Anouk Student hbo - woensdag 9 februari 2011 Antwoord 't Is nog steeds het toepassen van de 1. Rekenregels machten en logaritmen.$\eqalign{ & 4 \cdot {}^3\log x = {}^3\log 4 + 2 \cdot {}^3\log x \cr & {}^3\log x^4 = {}^3\log 4 + {}^3\log x^2 \cr & {}^3\log x^4 = {}^3\log 4x^2 \cr & x^4 = 4x^2 \cr & Enz.... \cr}$L0 en L3 dus deze keer! Laat je de volgende keer nog even zien hoe ver jezelf gekomen bent? Of koop een boekje met uitwerkingen... woensdag 9 februari 2011 Re: Re: Logaritme oplossen ©2001-2025 WisFaq
Top bedankt voor je hulp....zo lijkt het heel makkelijkIk zit er nog met eentje:4·3logX=3log4+2·3logX Anouk Student hbo - woensdag 9 februari 2011
Anouk Student hbo - woensdag 9 februari 2011
't Is nog steeds het toepassen van de 1. Rekenregels machten en logaritmen.$\eqalign{ & 4 \cdot {}^3\log x = {}^3\log 4 + 2 \cdot {}^3\log x \cr & {}^3\log x^4 = {}^3\log 4 + {}^3\log x^2 \cr & {}^3\log x^4 = {}^3\log 4x^2 \cr & x^4 = 4x^2 \cr & Enz.... \cr}$L0 en L3 dus deze keer! Laat je de volgende keer nog even zien hoe ver jezelf gekomen bent? Of koop een boekje met uitwerkingen... woensdag 9 februari 2011
woensdag 9 februari 2011