Hoe moet ik dit oplossen? 2x/(x-2) = 2/(x+2) - (x-6)/(x2-4)en(2x2+x)2 = (x2-4)2Alvast bedankt! B.M. 2de graad ASO - donderdag 16 september 2010 Antwoord Ik heb bij 1. maar 's wat haakjes gezet. Anders is er geen chocola van te maken.Bij 1.Bij 2.Hopelijk helpt dat. donderdag 16 september 2010 ©2001-2024 WisFaq
2x/(x-2) = 2/(x+2) - (x-6)/(x2-4)en(2x2+x)2 = (x2-4)2Alvast bedankt! B.M. 2de graad ASO - donderdag 16 september 2010
B.M. 2de graad ASO - donderdag 16 september 2010
Ik heb bij 1. maar 's wat haakjes gezet. Anders is er geen chocola van te maken.Bij 1.Bij 2.Hopelijk helpt dat. donderdag 16 september 2010
donderdag 16 september 2010