Logaritmische vergelijking het gaat zich om de volgende opgave.5log(x+7)=3Ik heb geen idee hoe ik deze kan oplossen. rick v Student hbo - dinsdag 19 januari 2010 Antwoord Met de kennis van 2. Van logaritmen naar machten zou je dat toch wel moeten kunnen zou ik denken... 5log(x+7)=3 x+7=53 x+7=125 x=118 Fluitje van een cent...!? dinsdag 19 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
het gaat zich om de volgende opgave.5log(x+7)=3Ik heb geen idee hoe ik deze kan oplossen. rick v Student hbo - dinsdag 19 januari 2010
rick v Student hbo - dinsdag 19 januari 2010
Met de kennis van 2. Van logaritmen naar machten zou je dat toch wel moeten kunnen zou ik denken... 5log(x+7)=3 x+7=53 x+7=125 x=118 Fluitje van een cent...!? dinsdag 19 januari 2010
dinsdag 19 januari 2010