Re: Re: Re: Cyclometrische functies Dit is een reactie op vraag 61364 Geachte, Maar eerst moet ik toch aan de bikwadratische vgl geraken? (112x4-40x2+3=0) Maar hier geraak ik dus niet. Alvast bedankt! L 3de graad ASO - zondag 10 januari 2010 Antwoord Deze vergelijking mag je vergeten. De opgave was : Bgsin(2x) + Bgsin(x) = p/3 Stel Bgsin(2x) = a en sina = 2x Stel Bgsin(x) = b en sinb = x De opgave wordt dan a + b = p/3 En verder: Zie Cyclometrische functie zondag 10 januari 2010 ©2001-2025 WisFaq
Geachte, Maar eerst moet ik toch aan de bikwadratische vgl geraken? (112x4-40x2+3=0) Maar hier geraak ik dus niet. Alvast bedankt! L 3de graad ASO - zondag 10 januari 2010
L 3de graad ASO - zondag 10 januari 2010
Deze vergelijking mag je vergeten. De opgave was : Bgsin(2x) + Bgsin(x) = p/3 Stel Bgsin(2x) = a en sina = 2x Stel Bgsin(x) = b en sinb = x De opgave wordt dan a + b = p/3 En verder: Zie Cyclometrische functie zondag 10 januari 2010
Zie Cyclometrische functie
zondag 10 januari 2010