Re: Re: Vergelijking Dit is een reactie op vraag 60278 2y'--2=2 dus yp=-2 Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009 Antwoord Beste Ivo, Klopt. Kijk nu even terug je algemene oplossing na, die constante zal niet 0 zijn. mvg, Tom woensdag 30 september 2009 Re: Re: Re: Vergelijking ©2001-2024 WisFaq
2y'--2=2 dus yp=-2 Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009
Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009
Beste Ivo, Klopt. Kijk nu even terug je algemene oplossing na, die constante zal niet 0 zijn. mvg, Tom woensdag 30 september 2009
woensdag 30 september 2009