Re: Gemiddelde van een logaritmische functie herleiden
bedankt voor je snelle reactie. Ik kom er alleen niet helemaal uit. Ik heb het volgende gedaan: ln(m)-0,5$\sigma$2+t·$\sigma$-ln(Xh)=0 -a= coefficient van $\sigma$2=-0,5 -b= coefficient van $\sigma$= t -c= constant= ln(m)- lm(Xh) -d= discriminant= b2 – 4ac $\sigma$=(-b+/-√d)/2·a De uitkomst is niet als verwacht. Zit er misschien een fout in de berekening? alvast bedankt! gr Willem
willem
Student universiteit - vrijdag 26 juni 2009
Antwoord
Willem. Is correct.Wat had je dan verwacht?
kn
vrijdag 26 juni 2009
©2001-2024 WisFaq
|