Re: Stelsel oplossen Dit is een reactie op vraag 59214 Kunt U me de formule doormailen. Alvast bedankt ! Petra Ouder - donderdag 4 juni 2009 Antwoord Formule? Mailen? Dat denk ik niet... Wat dacht je van oplossen? v+t=25 5v+10t=160 5v+5t=125 5v+10t=160 5t=35 v+t=25 t=7 v=18 Zoiets? Komt dat je bekend voor? donderdag 4 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
Kunt U me de formule doormailen. Alvast bedankt ! Petra Ouder - donderdag 4 juni 2009
Petra Ouder - donderdag 4 juni 2009
Formule? Mailen? Dat denk ik niet... Wat dacht je van oplossen? v+t=25 5v+10t=160 5v+5t=125 5v+10t=160 5t=35 v+t=25 t=7 v=18 Zoiets? Komt dat je bekend voor? donderdag 4 juni 2009
donderdag 4 juni 2009