Re: Formule blackenscholes herschrijven
Allereerst bedankt voor je antwoord! Ik begrijp wat je bedoelt, zo ver ben ik ook gekomen (tot kwadr. vergelijking ). Het enige wat ik niet begrijp is het toepassen van de ABC formule.Dit is wat ik heb: N$\sigma$√T-LN(s/z)-Tu+0.5$\sigma$2T=0
Willem
Student universiteit - donderdag 14 mei 2009
Antwoord
dag Willem, a is de coëfficiënt van $\sigma$2, dus a = 0.5T b is de coëfficiënt van $\sigma$, dus N√T c is de constante, dus -Tu-LN(s/z) De discriminant is D=b2-4ac De oplossingen voor $\sigma$ zijn dan (-b ± √D)/(2a) Dat moet je bekend voorkomen, mag ik hopen... groet,
donderdag 14 mei 2009
©2001-2024 WisFaq
|