Afleiden cosinus Wat is de afgeleide van: Ö50·cos(½pt - ¼p)?...en wat zijn de extremen van deze functie? kirste Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 februari 2009 Antwoord Je zou eens kunnen kijken op 9. Goniometrische functies en de spelregels 's lezen misschien?In dit geval:f'(x)=Ö50·-sin(1/2pt-1/4p)·1/2pDat laatste vanwege de 4. Kettingregel.f'(x)=-1/2pÖ50·sin(1/2pt-1/4p)Om de extremen te vinden zal je moeten kijken wanneer de afgeleide nul is, tekenverloop (of grafiek plotten) en de juist conclusies trekken.-1/2pÖ50·sin(1/2pt-1/4p)=0sin(1/2pt-1/4p)=0Enz...Zou dat lukken?Zie ook 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen of zelfs Voorbeelden III. donderdag 12 februari 2009 ©2001-2024 WisFaq
Wat is de afgeleide van: Ö50·cos(½pt - ¼p)?...en wat zijn de extremen van deze functie? kirste Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 februari 2009
kirste Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 februari 2009
Je zou eens kunnen kijken op 9. Goniometrische functies en de spelregels 's lezen misschien?In dit geval:f'(x)=Ö50·-sin(1/2pt-1/4p)·1/2pDat laatste vanwege de 4. Kettingregel.f'(x)=-1/2pÖ50·sin(1/2pt-1/4p)Om de extremen te vinden zal je moeten kijken wanneer de afgeleide nul is, tekenverloop (of grafiek plotten) en de juist conclusies trekken.-1/2pÖ50·sin(1/2pt-1/4p)=0sin(1/2pt-1/4p)=0Enz...Zou dat lukken?Zie ook 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen of zelfs Voorbeelden III. donderdag 12 februari 2009
donderdag 12 februari 2009