Absolute waarde functies |2x+3||4x|Hoe pak ik dit aan? Ivo Student hbo - woensdag 17 december 2008 Antwoord Als je de grafieken van y=|2x+3| en y=|4x| zou tekenen dan brengt dat je misschien wel op een idee?Er zijn 3 gebieden te onderscheiden:1. x-11/22. -11/2x03. x0..en dus drie verschillende 'vraagstukken'. Zou het daarmee lukken? woensdag 17 december 2008 Re: Absolute waarde functies ©2001-2024 WisFaq
|2x+3||4x|Hoe pak ik dit aan? Ivo Student hbo - woensdag 17 december 2008
Ivo Student hbo - woensdag 17 december 2008
Als je de grafieken van y=|2x+3| en y=|4x| zou tekenen dan brengt dat je misschien wel op een idee?Er zijn 3 gebieden te onderscheiden:1. x-11/22. -11/2x03. x0..en dus drie verschillende 'vraagstukken'. Zou het daarmee lukken? woensdag 17 december 2008
woensdag 17 december 2008