\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Re: Exponentiële vgl

 Dit is een reactie op vraag 57298 
zover was ik idd ook :)
echter mijn broer had vorig jaar iets gezien in de trend vda: f(x)=-1 dan g(f(x))... meer wist hij niet . alleen dat er een kgv of ggd aan te pas kwam.

jan
3de graad ASO - donderdag 27 november 2008

Antwoord

Beste Jan,

Als je al zo ver was, had je dat best ook verteld

Denk dan even mee:
(-1)2 = ?
(-1)3 = ?
(-1)4 = ?
...

Over de rationale exponenten moet je nog wat meer nadenken.

mvg,
Tom


donderdag 27 november 2008

 Re: Re: Exponentiële vgl 

©2001-2024 WisFaq