\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Re: Machten van e

 Dit is een reactie op vraag 55721 
Ja, zo lijkt het niet meer zo'n probleem inderdaad...

Toch kom ik ook niet uit x·e2x = ex

(ln(x))/(4x)=x·ln(x)

Zal ook makkelijk zijn, maar ik zie het niet. Heb naar de rekenregels gekeken maar het blijft lastig.

nadien
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 mei 2008

Antwoord

Dat deze niet lukt verbaast me niet. Het lukt mij ook niet...
Er is wel een numeriek oplossing: x = 0.5671432904 maar dat zal wel niet de bedoeling zijn of wel?


maandag 26 mei 2008

©2001-2024 WisFaq