Functieonderzoek met gebroken functie gegeven is de functie: f : (2x2+x-6)/(x2-3x-4) eerst moet je de functie oplossen in f(x)=2 daarna onderzoek maar ik weet niet meer hoe het moet en hoe ze aan de antwoorden komen...... nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 mei 2008 Antwoord Je bedoelt hoe je deze vergelijking oplost? 2 2キx + x - 6 覧覧覧覧覧覧覧 = 2 2 x - 3キx - 4Kruislings vermenigvuldigen. Op nul herleiden... moet kunnen! maandag 26 mei 2008 Re: Functieonderzoek met gebroken functie ©2001-2024 WisFaq
gegeven is de functie: f : (2x2+x-6)/(x2-3x-4) eerst moet je de functie oplossen in f(x)=2 daarna onderzoek maar ik weet niet meer hoe het moet en hoe ze aan de antwoorden komen...... nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 mei 2008
nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 mei 2008
Je bedoelt hoe je deze vergelijking oplost? 2 2キx + x - 6 覧覧覧覧覧覧覧 = 2 2 x - 3キx - 4Kruislings vermenigvuldigen. Op nul herleiden... moet kunnen! maandag 26 mei 2008
2 2キx + x - 6 覧覧覧覧覧覧覧 = 2 2 x - 3キx - 4
maandag 26 mei 2008