Loading jsMath...
\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Integraalkromme

Goede middag,

Bij mijn aanstaande tentamen krijg ik zo'n vraag.
Geef de integraalkromme door (p/2,1) van
(2ycosx+sin4x)dx=sinxdy

Alvast Bedankt.

Met vriendelijke groet

Tessa

Tessa
Student hbo - dinsdag 29 april 2008

Antwoord

Tessa,
Voor de differentiaalvergelijking kun je schrijven: y'-2ycosx/sinx=sin3x. Deze is dus van de vorm: y'+p(x)y=q(x). Deze is toch wel bekend.

kn
woensdag 30 april 2008

 Re: Integraalkromme 

©2001-2025 WisFaq