Re: Re: Identiteiten bewijzen Dit is een reactie op vraag 52985 welke formule bedoelt u srry snap niet welke formule je bedoelt yannic 3de graad ASO - zondag 11 november 2007 Antwoord tan(x+y) = (tan(x) + tan(y)) / (1 - tan(x).tan(y)) met x = a en y = p/4 MBL MBL maandag 12 november 2007 ©2001-2024 WisFaq
welke formule bedoelt u srry snap niet welke formule je bedoelt yannic 3de graad ASO - zondag 11 november 2007
yannic 3de graad ASO - zondag 11 november 2007
tan(x+y) = (tan(x) + tan(y)) / (1 - tan(x).tan(y)) met x = a en y = p/4 MBL MBL maandag 12 november 2007
MBL maandag 12 november 2007