Re: Verdubbelingsfuncties Dit is een reactie op vraag 52473 hey bedankt!ik kom er nu aardig uit, maar hoe herschrijf je dan: (2 sint·cost)·cost + (2cos2t-1)sintgrtjs margriet margri Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 oktober 2007 Antwoord (2sint·cost)·cost+(2cos2t-1)·sint= 2sint·cos2t+2sint·cos2t-sint= 4sint·cos2t-sint En misschien is het handig om 'daar ergens' sin(t) buiten haakjes te halen..!? zondag 14 oktober 2007 ©2001-2025 WisFaq
hey bedankt!ik kom er nu aardig uit, maar hoe herschrijf je dan: (2 sint·cost)·cost + (2cos2t-1)sintgrtjs margriet margri Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 oktober 2007
margri Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 oktober 2007
(2sint·cost)·cost+(2cos2t-1)·sint= 2sint·cos2t+2sint·cos2t-sint= 4sint·cos2t-sint En misschien is het handig om 'daar ergens' sin(t) buiten haakjes te halen..!? zondag 14 oktober 2007
zondag 14 oktober 2007