Derdegraads vergelijking 5x3+40=-45x(x+1) Joost Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 11 mei 2007 Antwoord Klopt helemaal! Of is het bedoeling misschien de vergelijking op te lossen? Dat zal wel... 5x3+40=-45x(x+1) 5x3+40=-45x2-45x 5x3+45x2+45x+40=0 x3+9x2+9x+8=0 (x+8)(x2+x+1)=0 Enz... vrijdag 11 mei 2007 ©2001-2024 WisFaq
5x3+40=-45x(x+1) Joost Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 11 mei 2007
Joost Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 11 mei 2007
Klopt helemaal! Of is het bedoeling misschien de vergelijking op te lossen? Dat zal wel... 5x3+40=-45x(x+1) 5x3+40=-45x2-45x 5x3+45x2+45x+40=0 x3+9x2+9x+8=0 (x+8)(x2+x+1)=0 Enz... vrijdag 11 mei 2007
vrijdag 11 mei 2007