\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Re: Re: Periode en snijpunt x-as

 Dit is een reactie op vraag 46236 
Ik snap nog steeds niet wat het verband is tussen die 1/2 en 1/6, 1/6 lijkt mij logischer. Ik heb nog zo een opgave
cos (2px + 1/2p) ok ik begrijp periode is 1, dan doe ik dit 2px + 1/2p = 1/2p+kp dus
2px = kp dan delen door 2p geeft x=1/2k
In mijn antwoorden lijst staat x=k
doe ik nou iets fout????

Natali
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 augustus 2006

Antwoord

Wat die 1/6 betreft, als je dat doet is dat zondermeerr helemaal in orde. Ik zou 't zelf ook doen... dus dan moet het wel goed zijn...:-)

De oplossing moet x=1/2k zijn... Jij hebt het goed.... de antwoordenlijst heeft het fout!


dinsdag 1 augustus 2006

©2001-2025 WisFaq