Bereken de limiet met cos in teller Bereken: Lim ( cos5n / 4n ) Onderstaande geldt voor sin. Maar ook voor cos? Omdat geldt: (-1/4n ) ( cos5n /4 sup]n ) 1/4n ) en Lim ( -1 / 4n ) = Lim ( 1/ 4n ) = 0 Geldt: Lim ( cos5n / 4n ) = 0 Klopt dit? Tanja Student hbo - woensdag 5 april 2006 Antwoord Je redenering en je antwoord zijn beiden correct. woensdag 5 april 2006 ©2001-2024 WisFaq
Bereken: Lim ( cos5n / 4n ) Onderstaande geldt voor sin. Maar ook voor cos? Omdat geldt: (-1/4n ) ( cos5n /4 sup]n ) 1/4n ) en Lim ( -1 / 4n ) = Lim ( 1/ 4n ) = 0 Geldt: Lim ( cos5n / 4n ) = 0 Klopt dit? Tanja Student hbo - woensdag 5 april 2006
Tanja Student hbo - woensdag 5 april 2006
Je redenering en je antwoord zijn beiden correct. woensdag 5 april 2006
woensdag 5 april 2006