Re: Vergelijking zonder (!) de abc formule Dit is een reactie op vraag 42977 Hoi! Ik en vriendin snappen helemaal niets van deze methode! Kun je het helemaal uitschrijven en uitleggen? Bvd Anne Anne Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 januari 2006 Antwoord Anne,(a+b)2kun je toch zelf wel uitschrijven. (a+b)3=a3+3a2b+3ab2+b3=a3+b3+3ab(a+b). Nu samen met je vriendin aan de slag.Succes. kn zondag 15 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
Hoi! Ik en vriendin snappen helemaal niets van deze methode! Kun je het helemaal uitschrijven en uitleggen? Bvd Anne Anne Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 januari 2006
Anne Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 januari 2006
Anne,(a+b)2kun je toch zelf wel uitschrijven. (a+b)3=a3+3a2b+3ab2+b3=a3+b3+3ab(a+b). Nu samen met je vriendin aan de slag.Succes. kn zondag 15 januari 2006
kn zondag 15 januari 2006